Fordítás

A fordításhoz és lokalizációhoz egyaránt többre van szükség a nyelv ismereténél – kell hozzá szakértelem, stílus, az ügyfél szükségleteinek megértése és eszközök. Ugyan a fordítás nem valami teljesen új létrehozását jelenti, nem kis ügyességre van szükség a különböző szempontok és finomságok figyelembe vételéhez, ami a pontosságon, konzisztencián és a nagy egész áttekintésén keresztül lehetővé teszi az elvárt minőség elérését.

Fő területek és nyelvek

Cégünk műszaki és orvosi fordításokra, illetve szoftverek, weboldalak és játékok lokalizációjára szakosodott, de a marketing, a vállalati és a pénzügyi területeket is képesek vagyunk professzionálisan kezelni.

Európában elfoglalt helyzetünk következtében főleg közép-európai nyelvekkel foglalkozunk (magyar, román, szlovák, cseh...), de más nyelvek tekintetében is állunk rendelkezésre, legyen az angol, német, francia vagy orosz.

Eszközök

A különböző ügyfelek és témák különböző eszközöket követelhetnek meg – és mi mindent megteszünk, hogy teljesítsük az igényeket. Rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezünk a memoQ – egy igen rugalmas és nagyszerű támogatással bíró számítógéppel támogatott fordítói (Computer Aided Translation, CAT) eszköz – használatában, de ügyfeleink Trados Studio, Worldserver, Passolo és Wordfast projektjeit is kezelni tudjuk. Mérnökeink és DTP-specialistáink számos különböző formátumú szöveget és dokumentumot fel tudnak dolgozni (PDF, Docx, Framemaker, InDesign…) és át tudnak emelni a CAT-eszköz által kezelt formátumba, majd a fordítás végeztével visszaalakítani natív formátumukba.

Minőségbiztosítás

A tökéletességet lehet, hogy nehéz elérni, de mi törekszünk rá – az egész projekt folyamán. A forrás projektvezető általi gondos ellenőrzése az első lépés, amelyet nem utolsósorban a csapat kiválasztása követ: minden egyes projektet egy újabb nyelvi szakember lektorál szoftveres ellenőrzést is igénybe véve, majd a kész munkát az ügyfélnek történő átadása előtt a projektvezető végső ellenőrzésnek veti alá.

Cím

1114 Budapest, Bartók Béla út 15/D.

E-mail

E-mail küldése

Telefon

Iroda: +36 1 381-1040