Szoftvermérnöki munkák és szoftvertesztelés

Egy szoftver lokalizációja több, mint egyszerű fordítás – az elkészült szoftvernek jól kell illeszkednie az adott nyelvi környezetbe, amely néha azzal jár, hogy a formátumokat, kódokat, betűtípusokat kell lecserélni, illusztrációkat és diagramokat kell megváltoztatni, és maga a szöveg is nagy körültekintést igényel.

A szoftverekre különösen érvényes, hogy a különböző tartalmak egymástól függnek – a lokalizált szoftver képernyőfotói megjelennek a súgóban, a követelmények megjelenhetnek weboldalakon és csomagoláson egyaránt... Ez csak néhány apró részlet, amelyek – ha figyelmen kívül hagyják őket – (tévesen) a fejlesztő vagy gyártó hanyagságát sugallhatják. Csapatunk felkészült, és képes ezeket a szempontokat is figyelembe venni.

Egy lokalizált terméket (legyen az egy irodai alkalmazás vagy játékszoftver) tesztelni kell azért, hogy minden részlet a helyén legyen, és minden funkció működjön. Tesztelőink a teljes szoftvert vagy annak egy részét is meg tudják vizsgálni annak ellenőrzésére, hogy minden szöveg megfelelően jelenik-e meg, nem nyúlik-e túl vagy nincs-e helytelenül kötőjelezve, valamint hogy minden funkció az elvártnak megfelelően működik. A megtalált hibákat javíthatja a megrendelő, illetve javíthatják saját mérnökeink is.

Cím

1114 Budapest, Bartók Béla út 15/D.

E-mail

E-mail küldése

Telefon

Iroda: +36 1 381-1040